Netwerk

Congress Rental Network

Er is een wereldwijd netwerk van top-bedrijven die allen uitgerust zijn met de nieuwste BOSCH vergader apparatuur voor de verhuur. Dit netwerk heet het "Congress Rental Network" (CRN). CRN richt zich op elk evenement waar A/V apparatuur en ondersteuning in de vorm van mensen nodig zijn. Het maakt niet uit of het om een heel groot of een heel klein evenement gaat, CRN heeft een passende oplossing.

Bekijk de ledenVereniging System Integrators

Vereniging System Integrators

De VSI, Vereniging System Integrators, is de branchevereniging van audiovisuele installateurs. De leden voldoen aan belangrijke eisen op het gebied van deskundigheid en ervaring, onafhankelijkheid en continuïteit. Met andere woorden: het VSI-lidmaatschap biedt u de beste garantie voor de kwaliteit die u verwacht. De VSI-leden leveren jaarlijks enkele duizenden projecten op. Daarnaast zorgen zij voor service en onderhoud.


Uneto-VNI

Uneto-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren.

UNETO-VNI bundelt de belangen van grote, middelgrote en kleine ondernemingen die in de brede zin actief zijn in alle installatiedisciplines en gerelateerde technische detailhandel. UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Beide sectoren leveren een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie..

 

 

Meer weten? Neem contact op met:

Michel Calvelage

Algemeen directeur
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31 (0)6 - 557 031 92