Netwerk

Congress Rental Network

Er is een wereldwijd netwerk van top-bedrijven die allen uitgerust zijn met de nieuwste BOSCH vergader apparatuur voor de verhuur. Dit netwerk heet het "Congress Rental Network" (CRN). CRN richt zich op elk evenement waar A/V apparatuur en ondersteuning in de vorm van mensen nodig zijn. Het maakt niet uit of het om een heel groot of een heel klein evenement gaat, CRN heeft een passende oplossing.

Bekijk de ledenVereniging System Integrators

Vereniging System Integrators

De VSI, Vereniging System Integrators, is de branchevereniging van audiovisuele installateurs. De leden voldoen aan belangrijke eisen op het gebied van deskundigheid en ervaring, onafhankelijkheid en continuïteit. Met andere woorden: het VSI-lidmaatschap biedt u de beste garantie voor de kwaliteit die u verwacht. De VSI-leden leveren jaarlijks enkele duizenden projecten op. Daarnaast zorgen zij voor service en onderhoud.

Meeting Professional International

Meeting Professional International

Een vakvereniging gedragen voor en door mensen met passie voor de meeting & event industrie. Door elkaar te versterken en inspireren creëren wij samen meerwaarde voor ons vak, ons netwerk en onze industrie.

Meeting Professionals International Netherlands Chapter, zoals we officieel heten is de Nederlandse afdeling van Meeting Professionals International, een vakvereniging voor mensen die actief zijn binnen de Meeting & Event industrie. Wereldwijd zijn ongeveer 18.500 leden aangesloten bij MPI en in Nederland zijn dat er zo’n 200.

Uniek aan MPI is dat er verschillende bloedgroepen vertegenwoordigd worden, zo lopen de meeting planners en toeleveranciers samen op.Uneto-VNI

Uneto-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren.

UNETO-VNI bundelt de belangen van grote, middelgrote en kleine ondernemingen die in de brede zin actief zijn in alle installatiedisciplines en gerelateerde technische detailhandel. UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Beide sectoren leveren een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie..

 

Meer weten? Neem contact op met: