Remote Conference Platform

Jacot introduceert het Jacot Remote Conference Platform, of Jacot RCP. 

Voor overleg met commissies, gemeenteraden, provinciale staten en overige bestuursorganen, bieden wij u Jacot RCP. Jacot RCP is een video conferentie systeem waarbij de deelnemers op afstand mee vergaderen. Een koppeling met uw web stream faciliteit via de website van uw organisatie blijft mogelijk bij openbare vergaderingen. De toehoorders kijken via de gebruikelijke website met de vergadering mee.

Jacot RCP biedt veel meer mogelijkheden ten opzichte van tot nu toe onderzochte conferentie systemen met behulp van Microsoft Teams, Zoom of Skype. Met Jacot RCP, heeft de voorzitter de regie in handen, waarbij deze een deelnemer het woord kan geven, maar ook ontnemen. Er zijn diverse manieren van beeldweergave op de website mogelijk, waarbij de actieve sprekers bijvoorbeeld in een quad screen of split screen weergegeven worden. Ook handmatig de beelden full screen regisseren is mogelijk. Dit waarborgt dat het voor de toehoorder overzichtelijk blijft, net als in de raadzaal.

  

Conferentie systemen als Microsoft Teams, Zoom of Skype bieden voor kleinere vergaderingen tot circa 8 personen een werkbare oplossing. Als het aantal deelnemers echter boven 10 uitstijgt, is het erg onoverzichtelijk, rumoerig en bovenal biedt het bovengenoemde essentiële functionaliteiten niet. Naast reguliere vergaderen zijn er ook mogelijkheden tot opiniepeiling om besluitvorming mogelijk te maken. Verder zijn er hybride en maat gevoerde oplossingen denkbaar, waarbij onze engineers graag met u meedenken. Deelnemen aan een vergadering op afstand is heel eenvoudig. Iedere deelnemer met een computer of laptop voorzien van Google Chrome internetbrowser en webcam is voldoende. Een goede headset met microfoon is nodig om de kwaliteit van de vergadering te waarborgen.

Meer weten? Neem contact op met:

Werner Raben

Sales Manager
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31 (0)6 - 397 777 32