Werken bij

Jacot Audiovisueel is altijd op zoek naar gemotiveerde collega's met passie voor audiovisuele technologie en ervaring met projectinstallaties of de congresbranche. Mochten wij op dit moment geen vacatures open hebben staan maar bent u ervan overtuigd onze ideale collega te zijn?

Stuur dan uw CV met begeleidend schrijven naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Medewerker technische dienst


Jacot Audiovisueel is op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor de functie van medewerker technische dienst. Pas jij in onderstaand profiel? Stuur dan je CV met begeleidend schrijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Functie omschrijving:

Na voorbereidingen van het projectmanagement vind de overdracht plaats aan de uitvoering technische dienst. Als technisch medewerker voer je zelfstandig werkzaamheden uit op locatie. Werkzaamheden omvatten het voorbereiden, installeren en testen van audiovisuele apparatuur. De technische dienst is voor onze klanten het eerste aanspreekpunt. Goede communicatie is dus een vereiste. Vanzelfsprekend wordt de voortgang van een project nauwlettend in de gaten te houden.

Jouw profiel:
• Minimaal MBO/MTS elektronica/informatica (door opleiding/werkervaring).
• Praktische ervaring en kennis op het gebied van audiovisuele technieken.
• Je bent op de hoogte van de huidige "stand van de techniek".
• Goede commerciële, communicatieve en sociale vaardigheden.
• Representatief, stressbestendig en oplossingsgericht.
• Je bent secuur.
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
• Je bent een teamspeler.
• Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij:
Jacot biedt een baan met verantwoordelijkheid waarbij je in contact komt met de meest uiteenlopende soorten klanten. Wij bieden een marktconform salaris en de mogelijkheid om verder te leren in een zeer enerverende branche.

Projectleider installaties


Jacot Audiovisueel is op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor de functie van projectleider installaties. Pas jij in onderstaand profiel? Stuur dan je CV met begeleidend schrijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Functie omschrijving:

Na verstrekking van de opdracht aan Jacot vind de overdracht plaats aan de projectleider. De projectleider heeft vanaf dit moment de volledige verantwoordelijkheid voor het project. Dit betekent nauw contact met project engineers en technici die het project zullen uitwerken en uitvoeren. De projectleider bereid het project voor, controleert het werk en oplevert het project op bij de klant.

De projectleider is het aanspreekpunt voor onze engineers en technici maar ook voor de klant en leveranciers. Goede communicatie is dus een vereiste. Vanzelfsprekend wordt de voortgang van een project nauwlettend in de gaten te houden.

Jouw profiel:
• Je hebt hoger (technisch) onderwijs genoten.
• Je bent in het bezit van PRINCE II.
• Je hebt minimaal 3 jaar projectmanagement ervaring.
• Je bent op de hoogte van de huidige "stand van de techniek".
• Je bent analytisch en werkt oplossingsgericht.
• Je communiceert makkelijk.
• Je hebt affiniteit met audio en video.
• Je bent secuur.
• Je bent een teamspeler.
• Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij:
Jacot biedt een baan met verantwoordelijkheid waarbij je in contact komt met de meest uiteenlopende soorten klanten. Wij bieden een marktconform salaris en de mogelijkheid om verder te leren in een zeer enerverende branche.

AV technicus - buitendienst verhuur


Jacot Audiovisueel is op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor de functie van AV technicus in de buitendienst van onze verhuurafdeling. Pas jij in onderstaand profiel? Stuur dan je CV met begeleidend schrijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Functie omschrijving:

In de functie van AV technicus ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, afregelen en bedienen van kleine of grote audiovisuele projecten in de evenementenbranche. Je hebt goede communicatieve eigenschappen en werkt regelmatig buiten normale kantooruren. Je werkt alleen of in teamverband en hebt een servicegerichte en verantwoordelijke instelling. In opdracht van de klant en conform de kwaliteitsmaatstaven van Jacot draag je zorg voor een correcte voorbereiding en uitvoering.

Jouw profiel:
• MBO opleiding of ervaring in de audiovisuele branche
• Mediacollege is een pré
• Opleiding minimaal VCA basis
• Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
• Marktervaring in de congres en evenementen branche is een vereiste
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Technisch en praktisch inzicht
• Rijbewijs B, rijbewijs C is een pré

Wat bieden wij:
Jacot biedt een baan met verantwoordelijkheid waarbij je in contact komt met de meest uiteenlopende soorten klanten. Wij bieden een marktconform salaris en de mogelijkheid om verder te leren in een zeer enerverende branche.

Stagiar Audiovisueel medewerker

Ben jij een gemotiveerde student op het gebied van audiovisuele technieken en op zoek naar een leuk bedrijf waar je opgedane theorie en kennis in de praktijk kan brengen? Dat komt goed uit!

Jacot is altijd op zoek naar gedreven studenten die op zoek zijn naar een (afstudeer-)stage. Stuur je CV en begeleidend schrijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stagiair(e) Sales & Marketing


Jacot is per september 2018 op zoek naar een gedreven stagiair(e) Sales en Marketing. Als stagiair(e) sales & marketing ondersteun je onze Rental afdeling. Je biedt ondersteuning aan onze commerciële binnendienst op het gebied van sales & marketing activiteiten. Ben jij een gedreven student met pit en je kunt zelfstandig werken, dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken.

Je belangrijkste taken zijn:
-    Ondersteunen van de binnendienst en accountmanagers bij het uitwerken van offertes;
-    Ondersteunen en opzetten van marketingactiviteiten, waaronder website, teksten/persberichten schrijven, presentaties maken;
-    Ondersteunen van commerciële activiteiten, processen en administratieve werkzaamheden;
-    Onderzoeken en uitvoeren van sales & marketingacties binnen onze afzetmarkten;
-    Bijwonen van projecten/evenementen.

We zoeken:
-    Je studeert bij voorkeur Commerciële economie, marketing, MER (Management, economie en recht), evenementen opleiding;
-    Je hebt affiniteit met events;
-    Je bent creatief, flexibel, representatief en kunt goed zelfstandig werken;
-    Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
-    Iemand die woonachtig is in de buurt van Nieuw-Vennep.

We bieden jou:
-    Een uitdagende stage, waar eigen inzet en ideeën enorm worden gewaardeerd en gestimuleerd;
-    Een vaste stagebegeleider op de afdeling;
-    Ruimte voor eigen inbreng;
-    Een informele, doch professionele en kwaliteitsgerichte bedrijfscultuur;
-    Een prettige, collegiale en informele werksfeer;
-    Naast een leerzame stage met veel ontplooiingsmogelijkheden bieden wij je ook een stagevergoeding en een prettige werksfeer in een dynamische organisatie.

Solliciteren:
Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief met je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mariëlle den Hertog via het telefoonnummer 0252 629 508.

Meer weten? Neem contact op met: